submit


Selleks, et see postitus on teile tõeline lugu India tüdrukud USA-s abielu. Ma olen selline ekspert neid asju, seega pärast on rohkem isiklik selgitus kogemuste põhjal. Lubage mul selgitada. Kuigi ma olen reisinud Aasias laialdaselt, ma olen ise mitte India, vaid Ameerika. Mul on olnud palju kontakti tüdrukud Delhi, et Kerala on ainulaadsel viisil. Kuna ma olen valge mees USA-s, ma arvan, et nad kunagi võttis mind tõsiselt dateerimiseks, sest surve nende vanemad, et abielluda oma kultuuri ja ma ei ole Hindu. Seega, nad on usaldatud mulle. Ma elasin Connecticut ja Bostonisse, kus on lõuna-Aasia kõikjal töötavad IT ja meditsiini valdkondades, samuti teiste elukutsete, et mul oli ühendatud. Kas te usute, minu konsultatsioonifirma oli vähemalt Indiaanlased töö viisa ja ambitsioonikaid USA rohelise kaardi omanikud, I kid you not? Palju taibukas inimesed. Seega, oli mul ainulaadne võimalus suhelda ja vestelda nende naiste ilma imelik dating dünaamiline tulevad mängida, sest mul oli»ohutu», nagu mees, kes nad ei võta tõsiselt. Siin on toores rahvastiku statistika ja ma kujutan ette, et kui midagi, nad on veidi tühi. Ma mõtlen, et kõikjal, kuhu vaatan, näen inimesi, Punjab, et Lääne-Bengali. Niisiis, sa elasid CT. See, kui ma olen siin olnud kogu mu elu. Ei, kus ma tahan olla, kuid see on midagi, mida ma joonis. CT on tore, kui sul on investeerimispankur või kindlustuse juhatuse pere äärelinnas, kuid mis elu see on natuke kallis, külma ja veidi uhkeldav. Ma kasvasin üles CT. Ma armastan New England kuid see ei ole koht, kus seiklus. Rohkem kui olete abielus. Ma nagu Boston ja VT ja läheb Montreal, Kanada, mida ma soovitada, sest nädalavahetusel seiklusi. Kui teil on vaja midagi teada, Montreal, andke mulle teada. Ma olen käinud seal alates. Vermont on lemmik minu. Minu isa pere on pärit seal on tonni pere seal. Mu isa elas seal, kuni ta oli. Kuid tema vanemad said lahutatud.»S, mis ei ole midagi, mida sa kuulda siis. Siis tema isa suri. Ta pärinud aakrit maad, mis ta kuulub üsna pikka aega. Kunagi olnud et Montreali, kuid on lõunaosas Quebec, kui ma olin viibib Vermont puhkusel. Inimesed on uhkeldav siin. Ma ei tulnud rikkaim pere üsna vastupidine ja elavad jube osa minu linn ja sa ei tea, kuidas paljud inimesed otsivad alla teid ja on nagu»sa elad, kus. Sul on hea point, ma ei saa kunagi midagi teha, siin CT, ma arvasin, et see oli ainult mulle, kuid ma arvan, et see on koht

About