submit


Indias, ma saan tüdruku abielu, kes ei t tahan lapsed pärast abielu ja lihtsalt tahab elu nautida teeme tööd. See oli see, mida ma olin ja alati tuleb otsustada. Ma imestasin, kui on inimesi, kes ei t tahan on lapsed lihtsalt nagu ma ei t. Minu sõbrad, sugulased, kolleegid, igaüks mõtleb I m a rahutu ja keeruline inimene, et jääda lihtsalt sellepärast, et valikud mul on ja oskust elada ise ja valikuid, mille üle keegi teine s. Elu tüdruk ei taha laps on nii raske, kui LGBTs Indias. Pärast kõik, mis on, mida on naised. reprodutseerimine masinad. ja kui keegi ei t tahan lapsi, siis ta ei t täida oma eesmärke sellel planeedil ja pigem universumis. leida naine nagu, et, võimalused on, tema pere või oma pere või kui kumbki nendest siis mõniteistkümmend sugulased me oleks ja viimane, kuid mitte vähem nn ühiskonna me süüdistada kõik meie probleemid, on Mõnikord ma ei tea, kas põhjus, miks inimesed eeldavad, et abielus on lapsed varsti pärast seda, sest nad on armukade, kui nad näevad, et paar ikka oma mesinädalad faas või nad tahan, et kõik kannatavad lapsed, nagu nad tegid. Ma ei tea. Ei korraldatud abielud Indias tõesti toimib. Kas inimestel vältida lahutust lihtsalt, sest see on tabu. Miks on lahutus määra nii palju väiksem? Ma olen India kasvas üles väikeses linnas. Mul on sama ideid, mõned mu sõbrad on sama ideid ka. Ja seega julgen öelda, et sa võid leida palju seal, kes tahaks sama. Kuna ma olen õppinud üks asi. Inimesed muutuvad. Jooksul. Sa arvad, et sa tahad neid asju pärit tüdruk, kohe ta võib olla tahavad sama. Aga fast forward aastat hiljem — võib-olla sa leiad end, et ei taha seda ja ta ikka tahab tööd ja ei pea lapsed, või vastupidi. Ma olen India ja saada isekas silt ka. Inimesed, kaasa arvatud sõbrad ja kolleegid ütlevad tihti, et sa muudad oma meelt. Samuti, ma olen ka on kippuvad küsimused meeldib, siis miks sa tahad abielluda ja mis on teie elu eesmärk, kui sa ei taha lapsi. Ma tõesti ei saa nagu lapsed ja ei taha ühte. See on nii lihtne. Ma ei ole muutnud minu meeles siiani. Ma olen aastat vana, ja nüüd See on minu isiklik jutt, mida ma teen, mu emakas. Võttes lapsed on tohutu vastutus ja kui sa ei taha siis sa ei tohiks seda kellelegi teisele liiga. Sa ei saa teha kavas on laps või ei ole, kui sa tegid täielikku tõendamist plaan siis ükskord see on kehtetud. Olete öelnud nautida, siis kindlasti saad rase. Nii, ei ole mingit probleemi, mida te ei soovi rasestuda, kuid palun arutage koos oma partneriga, enne abielu.»Keegi ei kavatse kohtunik you». See on faasis, keegi ei soovi, kuid mõne aja pärast ta küsida lapse jaoks. Nii et palun bro Kuula mind. Abielluda tüdruk, Kes ei saa Rasestuda. Ta on õnnelik, et saada mees nagu sina. Jah, on olemas. See ei ole, vaja on lapsed, India niikuinii on probleemiks elanikkonna ülekasv. Võite rääkida oma partner selle kohta ja elu on liiga pikk, et otsustada, see võib-olla soovite, et laps hiljem ja sa muudad oma meelt, kui sa igavleda kõik reisimine ja lõbus. LOL(keegi saab igav nalja). Ma arvan, et selle trahvi kui te ei t tahan lapsi ja tahavad nautida oma elu ja vabaduse. Lihtsalt olla valmis vastama iga inimene ümber sa. On suur elu ees. Üks kord abielus, Inimesed ümber (perekond, suhteline, sõbrad jne.)püüab pistma teile. Kui sul ei ole lapsed, nad püüavad teha te tunnete, õnnetu teie tervisele ja potentsi. Enamik korda, paarid on lapsed lihtsalt tõestada, nad on heathy ja tugev ühiskond. Ei korraldatud abielud Indias tõesti toimib. Kas inimestel vältida lahutust lihtsalt, sest see on tabu. Miks on lahutusi nii palju väiksem

About