submit


Kohtasin mu India kutt POF. Kõigepealt, ma ei kavatse kuupäev teda. Mõne aja pärast otsustasin anda talle võimaluse. Kuigi meil dateeritud, tegime armastus ja see on alati hea oli. Kuid suhe kestis vaid kolm kuud, sest midagi kohutavat on juhtunud. Minu vennatütar, kes oli keskkooli ajal, tahtis mind osta tema ja tema sõbrad mõned Neli Vaadata alkohoolsed joogid. Palju kordi, ütlesin, ei. Aga ma andsin. Tema ema ilmselt ütles talle, et mul oli intellektuaalne puue, mis oli siiski tema äri. Igatahes, ostsin joogid ja halvim asi, mis juhtus, on asjaolu, et minu vennatütar sai välja koolist, sest ta oli püütud joomine campus. Samuti on ta jõi ees oma vana keskastme kool see on ka religioosne mošee. kui tema ema leidis välja, ta võttis ta välja mind. Mul oli ka küsis, kas mul oli joomise ees kooli samuti. kui ma ütlesin, et ei, ta ei usuks mind. nii, ma olen üles tunnistanud ja ütles, et Jah, mul oli joomise ees kooli. Nii et seetõttu ma ei lubatud tagasi mošee, välja arvatud Ramadan ja usuorganisatsioonide teenused. Siis mu õde võttis mu telefoni ära, läks läbi minu kontaktid ja selgus, et ma olin dating keegi, et ma kohtasin alates dating veebilehel. Ma ei olnud lubatud teha midagi sellist. Teine põhjus, miks ta võttis mu telefoni ära oli, sest ma tõin oma POF poiss, et maja ja minu uudishimulik naaber snitched mu õde. Mõne aja pärast, mu poiss ütles mulle, et peatada texting teda, sest ta ei taha mingit draamat. Kui ta kunagi rääkis mulle taas, mu õde helistab politseisse teda. Ma ei ole kunagi kuulnud teda uuesti. Kui te kuupäev India mees, sa kuupäeval oma perega ka — isegi siis, kui nad elavad teises riigis. Alguses olin ma šokeeritud, kui kiiresti ta rääkis abiellub, kuid arvestades asjaolu, et nad on tavaliselt abiellub ja siis üksteist tundma, et on kuidagi arusaadav. Minu vanemad on dateeritud seitse aastat, enne kui nad abiellusid, nii et minu lähenemine on veel üks põhjalik uurimine. Ma olen must-Ameerika naine. Ma ei täpselt seda kutsuda»dating», kuid mul on olnud läbi mitme India mehed. ainult üks oli American sündinud, teised olid emigreerus kui täiskasvanutele. nad olid kõik väga erinevad inimesed ja me kohtusime erinevates kontekstides, aga seal olid kaks ühist tegurit: nad kõik esialgu lähenes mulle väga viisakas härrasmehelik mood ja millalgi jooksul kuupäev istungil nad muutuvad seksuaalselt nõudlik ja agressiivne. seal oli ka viha, kui kui ma seista. üks mees tuli väga lähedal vägistas mind oma sõiduki parklas kinos. see oli ainult sellepärast, et kõik trügimine minu võitlus tagasi mainis keegi väljastpoolt, et ta lõpetas. et inimene eelkõige ütles mulle:»kas te teate, kes ma olen.»(mis tähendab, et oma staatust, India), kui hoidsin vastupanu. nii et, ei ole väga head kogemused. Ma arvan, et India kultuuris on tegur, samuti minu rahvus. selle kultuuri, välja arvatud juhul, kui keegi on westernized, keegi, kes näeb välja nagu mina oleks madalaks-staatus ja ei sobi päris dating või abielus. kuid täiesti trahvi, kui seksi eesmärk, ma arvan. minu alistuv käitumisviis kindlasti ei aita. kui keegi, kes on alati armastanud India toidu igasuguseid, India film (ja ei, mitte lihtsalt Popp), India kunst, ajalugu jne. Olen alati avatud olnud mingit suhet India mehed. aga ma ei usu, tunne on vastastikune kahjuks. Okei, ma olen kindel, et mitte kõik India mehed on, et halb. Aga nii palju, ma olen õnnetu piisavalt, et täita ainult halvim neist võimalik. Mul on dateeritud üle India poisid ja neil kõigil on sarnane omadus. Janu seksi ja ainult seksi. Tõesti ei taha tegeleda emotsionaalne suhe. Üks oli müügidirektor (ta on abielus, kuid ma ei teadnud, et kuni me lagunes, nii et sa tead, milline jobu ta on), üks oli projekti leader at Goldman Sachs (arvatavasti on ta ka abielus, kuid ta eitas seda, tulin ainult seksi ja meeldis, et sundida tema mehelikkus minu suust ilma minu nõusolekuta), üks oli valitsuse ametnik (halvim neid kõiki, ta peaaegu vägistas mind üks kord, väga materialistlik), üks oli projektijuht, või liidriks NEC (seksi sõltlane, kellel on halb sugu oskus), üks oli SEE treener (igav ja ainult meeldis rääkida sex. Barff), üks oli töö, oma pere ja äri (kena, aga ainult siis, meeldis rääkida sex ja saata sugu pilte või videoid. Meil). Ma olen kohtunud ka mõne muu India poisid, kes on igav, enesekeskne, seksist sõltuvuses, soe ja lovey tuvi, üks päev ja läks ghosting järgmisel päeval. Ma arvan, et ma olin lihtsalt õnnetu. Ma ilmselt tuleks alustada, et vältida mis tahes India poisid, kuid ma ei taha olla rassist ja ma olen kindel, et ma lihtsalt ei ole täitnud hea. Mitte, et ma kavatsen ainult kuupäev India mees. Kuid seni, pöidlad alla. Ma ainult kuupäevaga üks India-Ameerika mees — Punjabi — kui täpne olla-ja ma ei tee seda viga kunagi uuesti. Ma teadsin, et vähe sellest, oma mõtteviisi ja naistesse. Ta oli topelt standardeid, kui tegemist on, et kui poiss ja tüdruk peaks seksima. Ta oli verbaalselt ebaõiglane, siis ta oleks twist see tagurpidi ütleb mulle, et ta teeb nalja. Tema suhe oma isa ei olnud hea, ma usun, et tema isa teadis vähe teda ja ilmselt ei saada teda India naine Indias. Ta ei ole kunagi nimetatud minu olemasolu, et oma pere ja ilmselt ei oleks. Ta kutsus teised naised»kõplad»ja ka karjus mind, avaliku ja kutsus mind»loll lits». See oli enamasti seksi, et ta näitaks oma ebakindlust öeldes:»sul peab olema magas palju poisid»ma kahtlustan, see on, kuidas tema isa kohtleb oma ema. Kohutav kogemus, et ma ei suutnud maha raputada. Ma olen dateeritud India mehed ja ma abielus üks neist. ma abielus ei keskenduks minu keha-või sugu. Ta on väga intelligentne, ja ta elab oma elu. Ta ei ole arvesse»ma sain teha seda, mida minu pere ütleb, et asi»tema sugulased kutsuvad teda Gundi ma eeldades, et see, sest tema mässumeelne laadi ta hoolitseb oma ema ja õde, saadan raha iga kuu. Talle ei meeldi kui tema teised pereliikmed rääkida jama, et tema ema, ta on hea pakkuja, väga armastav ja aus. See mees on pannud mind mantlit, kui ma olen printsess. Kokkuvõttes, ma olen väga õnnelik ja sisu minu abielu mu abikaasa. Ma ainult kuupäevaga see India mees üks kord. me kohtusime kohta scruff. Siiski, see ei ole lõpuks nagu midagi (me ei seksi kas siis, kui sa ei tea), sest me ei kohtunud mitte-seksuaalse olukord. minu arvamus, ta on lihtsalt mis tahes muu isik, ja ma leian, et India mehed on seksikad, sest nende tume nahk värv see mees on paar aastat noorem kui mina, aga ma teda leida ilus. Ma ei mäleta, umbes keha lõhn (nagu igaüks ütleb), kuid ma arvan, et ta lõhnas lihtsalt trahvi. Fantastiline. Esiteks, ta oli üks mu tennis partnerid, järgmine, ta oli mu sõber, siis hakkasime dating. Meil oli keskkoolis, nii et ei olnud mingit seksi arutleti kätt, kallistas ja suudles. Ta oli lahke, tähelepanelik, väga intelligentne, väga naljakas ja väga hea välimusega. Ta elab nüüd Šveitsis, töötades andmete haldamise pangas. Ta on üks minu fondest mälestusi

About